Grăsimea va cădea singură de pe oale și tigăi: un sfat neașteptat de la gospodinele englezoaice
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Grăsimea va cădea singură de pe oale și tigăi, un sfat neașteptat de la gospodinele englezoaice. Sursa foto: freepik.com
Grăsimea va cădea singură de pe oale și tigăi, un sfat neașteptat de la gospodinele englezoaice. Sursa foto: freepik.com
Este greu să găsești o gospodină care ar fi încântată să spele tigăile și oalele pline de grăsime.  

Uneori grăsimea se depune chiar și pe suprafețele antiaderente și este extrem de dificil să scapi de ea. Însă un mic secret te va ajuta să faci față mai repede poluării.

Din fericire, există un truc de viață care te va ajuta să uiți de această problemă o dată pentru totdeauna. Sfatul vine de la gospodinele engleze.

Dezinfectează plăcile de tocat cu ingrediente naturale. Înlocuiește chiar azi substanțele chimice periculoase

Umple oala sau tava murdare de grăsime  cu apă fierbinte, apoi pune în ele câteva pliculețe de ceai negru. Lasă să acționeze 30-40 de minute.

Dar cum poate ceaiul să te scape de impurități? Totul este mai simplu decât pare. Ceaiul negru conține taninuri cunoscuți pentru proprietățile lor vindecătoare. Nu degeaba extractul de ceai poate fi găsit adesea în produsele cosmetice, praful de spălat și detergenții de vase.

Cât de des trebuie spălați blugii astfel încât să își păstreze culoarea? Află sfaturile experților

În 40 de minute ale acțiunii ceaiului, grăsimea și alte impurități de pe pereți vasului vor pluti la suprafața apei. Tot ce trebuie să faci este să speli tigaia și să o pui în dulap.

Unele englezoaice recunosc că după acest truc nici măcar nu folosesc detergent de vase, deoarece vor fi curate și proaspăt. Încearcă și tu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel