Gigi Becali: Sunt tratat ca un prinț în penitenciar
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
becali_telefon
becali_telefon

Gigi Becali a telefonat din închisoare şi a purtat o discuţie emoţionantă cu jurnalista Lidia Mitchievici de la România TV. 

"Uite, când am plâns eu prima oară la Jilava... Era un băiat aici, vorbea la telefon unde vorbesc eu, lângă celula mea. Eu ascultam ce vorbește el. El vorbea cu maică-sa și începe să plângă. Și am început și eu să plâng, dar am plâns pentru el. Pentru mine nu plâng niciodată. Eu sufăr cu tărie, cu bărbăție. Nu plâng niciodată de suferința mea. Când ți-e frică înseamnă că-l asculți pe diavol. Când te lupți ca un războinic, îl învingi pe diavol", a spus Gigi Becali.

M-am acomodat în trei secunde

"Eu deja m-am obişnuit. Eu sunt genul de om care, dacă mă duci în junglă, mă fac prieten cu ursul, cu leul, cu elefantul, cu maimuţa. Că eu sunt prieten cu cine? Cu puşcăria. M-am acomodat în trei secunde şi eu sunt, la ora asta, deţinut. Am uitat ce era fostul Becali. Gata! Eu sunt deţinut, eu m-am învăţat cu puşcăria imediat. Eu am condiţii de hotel aici. Deci nu pot să mă plâng de condiţii. Se comportă cu mine exemplar. Eu sunt aici ca un prinţ", a mărturisit Becali.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel