Savage Crew, dans plin de energie la Românii au Talent. Andi Moisescu: Am văzut un sincron foarte bine executat / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO
Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO
Savage Crew, un grup alcătuit din 15 adolescenți, a oferit un spectacol plin de energie pe scena de la Românii au Talent. 

Savage Crew este un grup de adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, din Bacău. Pe scena de la Românii au Talent, cei 15 adolescenți au spus că merg foarte des la concursuri.

Întrebați care a fost cea mai slabă reprezentație făcută vreodată, una dintre fete a răspuns: „Nu cred că am avut o reprezentație proastă.", însă ei au recunoscut că s-a mai întâmplat ca unii dintre membri să cadă în timpul dansului. 

 

Reacția juriului

Jurații au apreciat momentul adolescenților și i-au trimis în etapa următoare.

„Emanați foarte multă energie. La început mă deranja albastrul ăsta. Mă întrebăm: „De ce și-au ales albastrul ăsta?" Acum, din dans mi-am dat seama că e ce trebuie și că l-ați ales exact pe coregrafia făcută și pe atitudinea pe care trebuie să o aveți. E foarte bine tot ce ne-ați arătat!”, a spus Andra.

„Mie nu mi-a plăcut foarte mult că atunci când ați avut în coregrafie momente în care era nevoie de niște abilități sportive puțin mai lucrate, nu prea au ieșit. Mi-a plăcut foarte mult că am văzut de foarte multe ori un sincron foarte bine executat și asta mi se pare că e cel mai important amănunt atunci când vezi un grup mare. Mi-a mai plăcut și faptul că băieții, de data asta, nu au căzut. Am apreciat.”, a spus Andi Moisescu.

„Eu mi-am închipuit tot numărul că sunteți niște chirurgi care ați luat-o razna într-o sală de operație. Și văd o chestie așa ca un fel de musical. Culoarea m-a dus cu gândul la așa ceva și mi-a plăcut. Bravo!”, a spus Mihai Bobonete.

„Mie mi se pare că ați avut energie. Dacă vă mai întreabă cineva la următorul concurs care a fost cel mai nasol număr, nu o să ziceți la Românii au Talent. Asta e clar!", a spus Dragoș Bucur. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel