Ciolacu a făcut o glumă cu Buzăul și Moldova: Văd că s-a interpretat. Dacă cineva s-a simțit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Marcel Ciolacu, premierul României, a făcut o glumă despre Buzău.

Premierul Marcel Ciolacu a spus că atunci când a zis că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți” a făcut o glumă. Social-democratul a zis că cere scuze dacă cineva s-a simțit jignit. 

„Înainte de orice sunt român. Îmi iubesc țara și cred în Dumnezeu. Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean. Mama era din Tecuci. Deci departe de mine sa jignesc pe cineva. Văd ca s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timișoara și unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ. Dacă cineva s-a simțit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit.

Respectul pentru Moldova se vede în proiectele mari de infrastructură pe care le facem aici în ultimii ani, tocmai pentru a recupera decalajale față de celelalte regiuni ale țării. Jignirea adevărată este când propui candidați precum un hoț de tablă și un primar penal dintr-un grup infracțional organizat și te aștepți ca oamenii să îi voteze. Ps: mereu am simțit multă căldură atunci când am fost în Moldova. Și voi reveni de fiecare dată cu același respect și prețuire”, a transmis Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel