Urmărește emisiunea live
Gâdea, la un pas să moară. După o emisiune, a venit Ambulanța să-l ia. „Oribil. A fost absolut îngrozitor”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Mihai Gâdea
Sursă foto: Facebook Mihai Gâdea
Mihai Gâdea a fost la un pas să moară.

A spus-o chiar el, în direct, la Antena 3. S-a întâmplat pe vremea când era Traian Băsescu președinte.

„Mihai Gâdea fusese internat, într-o noapte furtunoasă, la Spitalul Universitar, la ora 04.00. Agoniza sonor, am crezut inițial că era Stelian Tănase vorbind cu Mircea Dinescu. Dar nu, era Mihai Gâdea. Era acolo o doamnă doctor care îi schimba perfuzia. Mihai agoniza și îmi spunea: „dacă pățesc ceva, am niște bani în dreapta în costumul numărul 3...”

Voia să-i dau familiei banii pe care îi avea în caz că pățea ceva. I-am spus: „Mihai, toată lumea are un buzunar în dreapta. Lasă că îi muți singur în buzunarul din stânga”. Vine doamna doctor și îmi spune: „Mihai se va face bine”. I-am zis: „Lăsați asta. Trebuie să vorbim ceva important””, a povestit Mircea Badea.

Apoi, a zis că i-a cerut o rețetă pentru un medicament pentru somn. Și, într-un final, a obținut-o. „I-am cerut ei pentru că farmaciștii nu ne dădeau acel medicament fără rețetă”, a mai spus Mircea Badea. 

Apoi, Mihai Gâdea, după ce perfuzia începuse să-și facă efectul, i-a spus lui Mircea Badea: „Ăăăăă, ai luat rețeta?” Și el voia să ia acel medicament care se administrează dacă ai tulburări de somn.

Mihai Gâdea a spus: „Ce mi s-a întâmplat, în acea noapte, a fost oribil. A fost absolut îngrozitor. Realmente era să mor. Am plecat din emisiune. Nu mai puteam să vorbesc. Aveam o laringită și nu mai puteam să vorbesc. A venit să mă ia Salvarea. (...) Un rezident mi-a făcut un cocktail în venă de era să mor. Era pe vremea când era Băsescu la putere. Cu ultimele puteri, i-am zis: „Spune-mi sincer, ești băsist?” Pare că era. De acolo a început nenorocirea.

Mircea Badea a aflat că am fost dus apoi la Spitalul Municipal. Mircea a vorbit cu Ciutacu, Ciutacu cu Oprescu care, la 02.00, era la cumpărături în Metro. Cum stăteam eu acolo întins în spital, văd așa că vine unul cu părul alb. Zic: „bă, totuși, e adevărat... Se întâmplă”. Stătea așa de-asupra mea și zice: „Ce faci, moșule?” Era Sorin Oprescu. După ce a văzut că mi-am mai revenit, m-a întrebat: „Băi, moșule, zi, e bună doamna asistentă?” (n.r. - râde). În orice caz, Sorin Oprescu mi-a salvat viața în acea noapte”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel