Gabriela Firea, la spital. Mesajul unui astrolog
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Astrologul Ioan Burculeț a reluat un mesaj pe Facebook, după ce Gabriela Firea a anunțat că a fost bolnavă. Edilul le-a mulțumit medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina.

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare", a scris, duminică, Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Astrolog, mesaj

„Toate scandalurile de imagine în care a fost implicată şi stările afectivo-emoţionale, aveau să marcheze un an astrologic greoi prin care practic destinul ei avea să o aducă faţă în faţă cu problemele manifestate din trecut şi care, aici şi acum, încep să îşi pună amprenta până la final de an 2018 dar şi în primul trimestru al anului 2019", a precizat Ioan Burculeț, reluând astfel un mesaj din 2018.

VEZI ȘI: 

Mircea Badea, răspuns pentru Donald Tusk după declarațiile de la Ateneul Român 

Ciutacu, mesaj despre Gâdea: Doar l-am ajutat să nu moară. Am contat, mulți ani, unul pe celălalt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel