Gabriela Firea, acuzații grave: Guvernul Orban măsluiește raportările COVID-19. DOVEZI clare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gabriela Firea face acuzații grave la adresa Guvernului Orban privind raportările cazurilor COVID-19.

"Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19, ca să poată justifica organizarea alegerilor. Au schimbat procedura de raportare pentru a putea manevra informatiile. Noul sistem de raportare este folosit pentru ca datele transmise public să susțină afirmațiile mincinoase ale lui Orban, despre rezultatele măsurilor luate de guvern.

"Specialiștii au adus dovezi clare"

Bolnavii neraportați zilnic există, însă, și sunt înghesuiți claie peste grămadă în secțiile ATI care nu mai fac față și care ajung să omoare în loc să salveze vieți. Specialiștii au adus dovezi clare despre modul cinic în care guvernul omite de la raportare un număr de cazuri, în zilele în care se depășește cifra de 10.000 de îmbolnăviri noi și le adaugă apoi, în zilele în care se fac mai puține teste și în care numărul cazurilor noi este mai mic.

Am analizat acest subiect grav la întâlnirea de azi cu social democratii din Sectorul 6, condusi de presedintele organizatiei, Gabriel Mutu. Le transmitem tuturor locuitorilor din cartierele Sectorului 6: Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giulesti, Ghencea, Brancusi, Regie, Giulesti Sârbi etc că îi vom reprezenta cu seriozitate în Parlament și vom fi vocea lor care să îndrepte, nu doar să semnaleze abuzurile", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel