Gabriel Oprea: Nu îmi dau lacrimile când sunt pensat / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne și al Apărării Naționale în mai multe guverne, a recunoscut că e pensat.

Gabriel Oprea, general în rezervă, ministru al Afacerilor Interne și ministru al Apărării Naționale în mai multe guverne, a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, difuzată duminică, 19 noiembrie 2023, pe Kanal D.

Acesta a fost întrebat dacă îi dau lacrimile la pensat.

„Sunt voci care susțin că, pentru a părea mai tânăr, obișnuiți să vă pensați și să vă vopsiți și sprâncenele. Vreau să știu câți bani lăsați lunar la salon? Urmează întrebarea: Vă dau lacrimile la pensat?“, a spus, în spiritul caracteristic, Denise Rifai.

„În primul rând, eu folosesc un șampon, nu mă vopsesc. Albirea părului este o boală, iar ca să poți aplica acest șampon sunt două condiții. Prima e să ai păr pe cap, iar a doua e să mai ai pigment minim 10-15%. De două ori pe lună mă dau cu acest șampon pentru păr grizonat, care are această culoare.

În al doilea rând, soția mea are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care vine acasă, iar în momentul în care soția termină tratamentul urmez eu. Fac și eu tratament, iar această femeie se ocupă inclusiv de sprâncenele mele! Nu, nu-mi dau lacrimile. Cred că este un lucru bun și normal să te îngrijești“, a spus Gabriel Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel