FRF lansează “Visăm Împreună”, imnul naționale pentru EURO 2024 - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Înaintea fluierului de start, PRO TV și FRF au pregătit mai multe surprize pentru toți cei de acasă. Iar prima este de astăzi disponibilă pe toate platformele de social media, dar și la PRO TV – Imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Piesa “Visăm Împreună”, lansată special pentru acest moment de casa de producție Hahaha Production, îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

Meciurile României la Euro 2024

România vs Ucraina (17 iunie, Munchen, ora 16:00)

Belgia vs România (22 iunie, Koln, ora 22:00)

Slovacia vs România (26 iunie, Frankfurt, ora 19:00)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel