FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător al sezonului 9
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător. Tensiune la ”Vocea României”. A început marea finală a emisiunii, la finalul căreia vom afla cine a câștigat emisiunea ”Vocea României”. 

DRAGOȘ MOLDOVAN este câștigătorul "Vocea României", sezonul 9.

 

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător.  Elena Bozian este concurentul de pe locul patru

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Pentru că multe voci bune au părăsit competiția mult prea devreme, în acest an, reprezentanții emisiunii au creat un sondaj pe pagina de Facebook pentru a afla pe cine ar prefera publicul să revadă pe scenă dintre cei 13 eliminați în etapa Confruntărilor.

Fanii și-au exprimat părerea și, în urma votului, George Aghinea a ieșit preferatul fanilor.

Tudor Chirilă are doi concurenți în finala Vocea României. Cum este posibil


FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Smiley și Andi Țolea au avut cel mai special și emoționant moment din marea finală. Cei doi au cântat cu lacrimi în ochi și au reușit să-i emoționeze pe toți spectatorii și telespectatorii. 

Andi nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și i-a sărit în brațe lui Smiley, izbucnind în lacrimi. Tatăl finalistului a fost și el prezent în sală și a trăit fiecare sunet scos de fiul său.

Cel mai SPECIAL moment din FINALA Vocea României. Sunați-vă părinții!

Procesul de votare

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!, citează protv.ro.

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Invitatul special al Jasminei, concurenta din echipa Irinei Rimes, este Liviu Teodorescu, fost concurent al competiției Vocea României.


FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Horia Brenciu a luat-o pe Elena Bozian, concurenta din echipa lui, la concertul de la Sala Palatului. De acolo, cei doi au cântat împreună și pe scena de la Vocea României și au interpretat o piesă absolut emoționantă ce le-a armonizat perfect vocile.

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Interpretare emoționantă a celebrei piese "Iartă" a Mihaelei Runceanu. Andi Țolea și Jo au avut un moment excepțional de care Smiley, antrenorul de la Vocea României, a fost extrem de mândru.

JO și Andi Țolea, interpretare emoționantă. "Iartă", sub o formă unică


FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Jasmina Răsădean a cântat celebra piesă "Listen" a lui Beyonce. "Voce ca a ei nu am mai auzit în România. Talentele trebuie promovate", spune Irina Rimes despre concurenta din echipa ei.


"Seara asta este cea mai mare fantezie pe care și-a îndeplinit-o Tudor Chirilă", a declarat Smiley. / "Să vezi că o piesă de-a ta, scrisă de tine, este dusă mai departe așa, cu o asemenea interpretare ca a lui Dragoș... Da, asta este o fantezie pe care vi-o doresc tuturor", a răspuns Tudor.

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător A venit rândul lui Dragoș Moldovan să cânte alături de antrenorul lui. Cei doi au ales o piesă rock, în limba română, ce se mulează perfect pe vocile celor doi. 

"Era să plâng din nou la piesa lui Tudor. Tudor e un artist în ale cărui versuri mă regăsesc foarte mult", a spus Irina Rimes.

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Ediția de anul acesta este mult mai specială și pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, cei patru antrenori, împreună cu finaliștii și-au au ales să aducă câte un zâmbet pe fețele familiilor greu încercare. Aceștia au mers la diverse familii și în spitale pentru a oferi cadouri, zâmbete și multă muzică pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste sărbători.


FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător A venit rândul Elenei Bozian să cânte cu invitatul special. Piesa "Ani de liceu" este interpretată în finală alături de actrița Oana Sârbu, totul sub coordonarea antrenorului Horia Brenciu.

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător "Te prinde momentul ăsta dramatic. Felicitări pentru alegerea piesei și pentru interpretare", a spus Tudor Chirilă. "Simplitatea în muzică este de mare preț", i-a spus și Irina Rimes. "Ești o bucurie de om. Un om atât de blând și atât de introvertit uneori. Mă bucur enorm că îmi ești finalist anul acesta", i-a transmis și Smiley lui Andy Țolea.

VOCEA ROMÂNIEI. Cine sunt artiștii care vor urca pe scenă alături de finaliști

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Jasmina Răsădean și Irina Rimes au cântat împreună piesa "Cosmos" a îndrăgitei jurate. Momentul lor a fost inedit și extrem de emoționant.

Iată momentul lor aici: Moment de excepție în FINALĂ. "Cosmos", interpretare inedită


FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Dragoș Moldovan a cântat alături de Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României și au interpretat piesa "Still loving you" de la Scorpions. Au avut probabil cel mai pun moment rock din finala Vocea României.

FINALA Vocea României- 20 decembrie 2019. Marele câștigător Elena Bozian a deschis în forță FINALA Vocea României. 

FINALA Vocea României. Cine se luptă pentru marele premiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel