Filmul accidentului din Neamț, unde un bărbat a murit, a fost transmis live. Șoferul avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat - VIDEO
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Facebook Monitorul de Suceava
Captură de ecran / Foto: Video Facebook Monitorul de Suceava
Bărbatul care a murit transmitea live în timp ce șoferul conducea beat.

Un bărbat de 50 de ani din Suceava și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut, miercuri, în Neamț. Victima era pasager în mașina condusă de amicul său beat și a transmis live pe rețelele sociale impactul care s-a dovedit a fi fatal. Șoferul, care avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc miercuri, puțin după ora 12:00, în comuna Borca, din județul Neamț. În mașina condusă de un bărbat de 33 de ani se aflau doi pasageri de 50 de ani.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit ușor o mașină de pe contrasens, după care a intrat cu autoturismul într-un cap de pod și s-a răsturnat. Momentul a fost transmis live pe rețelele sociale de pasagerul care stătea pe locul din față.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Suceava, ar fi condus un autoturism, pe DJ 209 B, în localitatea Borca, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de o femeie, de 48 de ani, din Borca, după care ar fi acroșat un podeț din beton”, au transmis, la scurt timp după accident, reprezentanții IPJ Neamț.

”Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele ce se aflau în autoturism au fost scoase de către participanții la trafic”, spun reprezentanții ISU Neamț.

Din nefericire, pentru pasagerul din față dreapta, impactul a fost fatal, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de salvatori. Ceilalți doi pasageri au fost răniți și transportați la spital.

Șoferul a fost testat, iar aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun polițiștii. Bărbatul de 33 de ani, vinovat pentru producerea accidentului, este cercetat acum pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel