Fiica lui Vadim, mișcare de ultimă oră pe scena politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a alăturat Partidului România Mare (PRM), formaţiunea politică fondată de către tatăl ei în urmă cu 25 de ani. Lidia Vadim Tudor va reprezenta interesele PRM în relaţia cu media, precum şi cu alte organizaţii politice sau apolitice.

"Este o onoare şi o provocare pentru mine să vin în Partidul fondat în urmă cu un sfert de secol de către tatăl meu şi am convingerea că prezenţa mea în marea echipă PRM va reprezenta renaşterea acestui partid. Îmi doresc foarte mult să contribui la promovarea PRM, să reprezint cu mândrie numele tatălui meu mai departe şi să aduc partidului acel suflu de care acum are nevoie", a declarat Lidia Vadim Tudor.

"Mă bucur că am revenit, dupa multă vreme, în sediul central al Partidului România Mare. Şi cu atât mai mult mă bucur pentru că am venit aici ca să rămân", a mai zis fiica lui Vadim Tudor.

De-a lungul timpului au mai fost propuneri ca Lidia Vadim Tudor să se alăture partidului, dar care au fost primite cu reticenţă, dat fiind că la acel moment în rândurile PRM nu exista coeziunea necesară în interiorul acestei organizaţii politice.

"După moartea tatălui meu, Corneliu Vadim Tudor, am avut mai multe propuneri de a mă alătura Partidului, pe care însă le-am refuzat. Pe de altă parte însă, nu pot să asist de pe margine la transformarea PRM într-o umbră a ceea ce a fost cândva", a mai declarat Lidia Vadim Tudor, adăugând că "am decis, în urma unor propuneri venite din partea unei echipe pe care o consider la acest moment câştigătoare, să accept să duc acest partid acolo unde îi este locul, în Parlametul României şi, mai mult, în istoria acestui popor."

Momentul venirii în PRM a Lidiei Vadim Tudor este cu atât mai bun cu cât se suprapune cu campania de strângere de semnături în care partidul este implicat, precum şi cu intocmirea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel