Femeie însărcinată în 8 luni, RĂPUSĂ de COVID-19. La ora 14 vorbea cu soțul că este bine, la 17 a murit
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
O femeie însărcinată în 8 luni a murit din cauza COVID-19. Avea doar 28 de ani.

O femeie însărcinată în 8 luni a murit la Maternitatea „Buna Vestire” din Galați, la scurt timp după ce medicii i-au făcut de urgență o operație de cezariană. Bebelușul a fost salvat, dar mama a murit. Femeia în vârstă de 28 de ani era infectată cu Sars-Cov-2, relatează ProTv.ro.

”Pe 12 comisia de medici a hotărât data fiind simptomatologia în scop fetal vital nașterea prin cezariană. S-a născut o fetiță pentru care s-a făcut PCR, acum e în stare bună.”, a explicat Dr. Costinela Georgescu, manager Maternitatea Buna Vestire, Galați.

După naștere femeii i s-a făcut rău. A intrat în stop cardio-respirator și în ciuda eforturilor medicilor, a murit. Ea mai avea acasă o fetiță de 5 ani.

”A ieșit din cezariană la 10 și un sfert, mi-a trimis medicul neonatolog poze cu fetița. Am întrebat-o “tu mai ai nevoie de mască de oxigen?”. Și a zis: “Nu. Respir normal, nu mai am niciun fel de problemă”. Totul era bine. Am vorbit cu mama tot timpul, ultima oară ieri, la 14 și 17 minute, era bine și, la ora 17 și 20, cam așa, m-a sunat să-mi zică că a decedat.”, a povestit soțul femeii, care a depus o plângere la poliție.

VEZI ȘI: Un bebeluș a rămas orfan la doar o zi de la naștere. Mama sa a murit din cauza COVID-19

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel