Familia fantomei de la Medgidia blestemată: doi veri s-au sinucis la indigo
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Nenorocirea a lovit o familie din Medgidia, doi veri s-au sinucis, la câteva săptămâni unul după altul, exact în acelaşi mod. Anchetatorii cred că cea de-a doua sinucidere a fost influenţată de prima.

Prima tragedie s-a produs în urmă cu trei săptămîni când Edvin Ghica (25 de ani) şi-a pus ştreangul de gât. Tânărul plecase în Grecia, în speranţa că va găsi de muncă şi va avea un trai mai bun. Planurile nu i-au ieşit: rămăsese fără loc de muncă de câteva săptămâni. Din acest motiv era deprimat iar anchetatorii cred că acesta este motivul pentru care şi-a pus ştreangul de gât, informează Adevarul.

Familia sa a făcut un efort financiar uriaş pentru a-l repatria. Sicriul a ajuns în ţară, la Medgidia, iar Ghica a fost înhumat chiar în ziua de 31 decembrie. Câteva ore mai târziu vărul său, Elvis Căprişoară (18 ani) s-a spânzurat în casa familiei sale, exact în acelaşi mod ca vărul său. Anchetatorii spun că cei doi erau extrem de apropiaţi şi că tânărul nu a putut trece peste moartea vărului său, la a cărui înmormântare participase.

Căprişoară a fost înmormântat miercuri, în acelaşi cimitir ca vărul său. Cazul este cercetat în continuare de poliţiştii din Medgidia.

Familia celor doi este cunoscută în oraş: unul dintre unchi a fost cercetat penal, în urmă cu doi ani, în dosarul „fantomei“ din Medgidia. El s-a ales cu dosar penal după ce a participat la exhumarea ilegală a cadavrului unei femei despre care se susţinea că s-a transformat în strigoi şi îşi bântuie neamurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel