Facturi uriașe la gaze pentru ANL-urile din Târgoviște. Primarul Cristian Stan: O bătaie de joc!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cristian Stan
Sursa foto: Facebook Cristian Stan
Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a transmis un mesaj ferm, după facturile uriașe la gaze primite de locatarii din ANL-uri.

"Nu voi accepta niciodată să refacturăm 4.000 de lei pe lună"

"Mi se pare incredibil și o bătaie de joc. Încercăm să discutăm cu furnizorul de gaze naturale și nu reușim. Discuți cu niște roboței. Apasă tasta 1, tasta 2, tasta 3, dați email, am primit emailul dumneavoastră, vă mulțumim, așteptați că vă contactăm noi. Nimic! Vom contesta toate facturile. Nu voi accepta niciodată să refacturăm 4.000 de lei pe lună, gaze, pentru un apartament ANL. Această factură este generată exclusiv de creșterea de preț" a declarat Daniel Cristian Stan, scrie incomod-media.ro.

Primarul municipiului Târgoviște a explicat că s-a ajuns aici și din cauza legislației, care nu impune furnizorilor de utilități să participe la licitație pentru încheierea contractului de furnizare, după care administrația publică locală a fost repartizată către furnizorul cu cel mai mic preț de pe piață, care, iată, are un tarif de 11 ori mai mare în comparație cu ce exista înainte

" Își bat joc de toată lumea"

"Nu știu cine a făcut legislația asta! Vom face tot ceea ce depinde de noi, inclusiv către organele judiciare. Noi, la Primărie, dacă creșteam taxele și impozitele cu un procent foarte mic fără să avem în spate o fundamentare foarte clară, era belea, dar domnii care ne furnizează utilități pur și simplu își bat joc de toată lumea. Legea nu-l obligă să participe la licitație, iar asta îl avantajează. Va fi plafonare în perioada asta. Bun, ce se va întâmpla apoi? Mergem cu plafonare? De ce? Asta este soluția, ca statul să vină, tot din banii noștri, și să plătească furnizorului de gaze asemenea facturi? Plafonarea nu face decât să încurajeze majorarea prețului. Atâta timp cât furnizorul va primi compensare de la bugetul de stat nu va avea niciun motiv să scadă tariful", a mai spus primarul municipiului Târgoviște.

Vezi și:  Dumitrescu: ”Până la ruși, ne MĂNÂNCĂ facturile!”. Dragnea: Când spuneam asta, toți ziceau că sunt corupt

Ludovic Orban, ”săgeți” spre Iohannis. ”Nu a distrus doar PNL sau Dreapta românească, dar și perspectivele unei guvernări coerente”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel