Extremiștii maghiari declară război "Patrulei lui Vlad Țepeș"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Extremiștii maghiari din Ținutul Secuiesc au reacționat dur la aflarea veștii că luptătorul Daniel Ghiță a pus bazele ”Patrulei lui Vlad Țepeș” și au anunțat că îi așteaptă pe români cu mitralierele!

Organizația paramilitară "Legiunea Secuiască" a declarat război pe față "Patrulei lui Vlad Țepeș"! Ieri, între ungurii care militează pentru autonomia Ținutului Secuiesc a circulat un mesaj îngrijorător, scrie spynews.ro.

"Patrula lui Vlad Țepeș, fondată sub numele de organizație civilă de auto-apărare este clar șovină și antimaghiară! Tinerii purtau uniforme bleumarin, aveau pe piept tricolorul românesc, iar pe brațele emblema partidului, cu însemnele Patrulei lui Vlad Țepeș. Adică Dracula lui Bram Stoker, al Țării Românești

. Proiectul de lege privind interzicerea steaguri etnice ca steagul secuiesc este îngrijorător", a fost mesajul care a revoltat mii de maghiari. În replică, unii dintre ei au anunțat că sunt pregătiți să reacționeze cu armele!

"Așa vă așteptăm!", a fost mesajul unui ungur care a postat o fotografie în care apare înarmat cu două mitraliere. Postarea de pe Internet a atras simpatia extremiștilor maghiari, care au mărturisit că sunt pregătiți oricând să îi pună la punct pe "românii care nu știu decât să scuipe coji de semințe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel