Data publicării:

EXPLOZIE de noi cazuri în Marea Britanie

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Marea Britanie se confruntă cu o explozie de noi cazuri de coronavirus. Este pentru prima dată când este depășit acest prag.

Marea Britanie a anunțat un număr de 12.872 de cazuri noi de coronavirus. Este pentru prima dată, de când au început testările în masă, când Regatul Unit depășește 10.000 de cazuri. Cu toate acestea, guvernul a sesizat că există o problemă tehnică din cauza căreia unele cazuri din această săptămână nu au fost înregistrate la momentul respectiv, acestea fiind incluse în datele de sâmbătă.

De asemenea, guvernul urmărește îndeaproape numărul zilnic de noi cazuri pozitive, deoarece acestea oferă cel mai actualizat raport și prevede tendințele spre care se îndreaptă țara. 

Numărul a crescut succesiv

Totalul zilnic a înregistrat o creștere semnificativă, de la 4044 de cazuri luni la 7143 marți. Cu toate acestea, în următoarele patru zile, totalul zilnic a rămas stabil, variind între 6914 și 7108. Cifrele anunțate sâmbătă ar fi fost parțial umflate de faptul că 264.979 de teste au fost procesate în ziua precedentă, a treia cea mai mare înregistrată până acum. Totodată, creșterea din Marea Britanie se reflectă în mare parte în întreaga Europă, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel