Experți în modă: Ce culoare evită Kate Middleton să poarte
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Kate Middleton surprinde mereu prin ținutele pe care le alege.

În cel mai recent turneu regal, Kate Middleton a purtat ținute în nuanțe de galben, verde, roz, albastru și roșu. Nu se teme să poarte culori vibrante. Însă, de-a lungul anilor, Kate Middleton a fost extrem de rar văzută purtând culoarea portocaliu. Observația a fost făcută de experți în modă pentru revista HELLO!: „Kate e ca Regina atunci când e vorba de alegeri stilistice. Este un mare fan al nunțelor vibrante și poate purta cu succes orice culoare vrea. Ducesa a fost des văzută în galben, albastru, verde, roz, putem continua. Dar e o culoare pe care o vedem rar pe ea: portocaliul!” „Poate că nu e culoarea ei, poate nu i se potrivește, sau poate că nu îi place culoarea”, a fost concluzia experților.

„Verdele este culoarea perfectă pentru Kate Middleton”, a spus stilistul englez Lucas Armitage. „Îi complimentează ochii și părul și îi dă o luminozitate naturală. (...) Să te îmbraci în aceeași culoare din cap până în picioare este o modalitate foarte bună de a construi un look cu stil. Orice revistă ați alege, veți vedea măcar un editorial în care să apară un outfit de o singură culoare”.

Pe 9 ianuarie, Kate Middleton a împlinit vârsta de 40 de ani, iar cu ocazia aceasta, pe pagina ofială de Instagra a Ducilor de Cambridge, au fost publicate trei imagini realizate de fotograful italian Paolo Reversi.

„Aceste noi portrete publicate pentru a celebra 40 de ani vor fi expuse public în trei locuri: la Berkshire, St Andrews şi Anglesey, în cadrul expoziţiei National Portrait Gallery de la Londra intitulată "Coming Home", înainte de redeschiderea muzeului în 2023", se arată pe contul oficial de Twitter și Instagram al ducelui şi ducesei de Cambridge.

În imagini, Kate Middleton poartă creaţii Alexander McQueen şi cercei care i-au aparţinut prinţesei Diana. Fotograful de modă Paolo Roversi a lucrat cu vedete precum Naomi Campbell şi Kate Moss şi a descris fotografia ducesei drept „un moment de pură bucurie". În plus, Paolo Roversi a spus că ducesa ar putea „aduce speranţă în întreaga lume" cu „energia ei pozitivă", scrie The Guardian. 

În singura imagine color publicată, Kate Middleton a purtat o rochie roşie asimetrică McQueen, cercei împrumutaţi de Regina Elisabeta şi o coafură cu bucle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel