Eva Longoria, operată de urgenţă la Cannes după o criză de apendicită
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Actriţa americană Eva Longoria a trebuit să fie operată de urgenţă la Cannes, după ce a acuzat dureri intense abdominale, care s-au dovedit a fi o criză de apendicită, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Eva Longoria, în vârstă de 44 de ani, a început să se simtă rău duminică, cu două zile înainte de începerea Festivalului de Film de la Cannes, unde a venise pentru a prezenta filmul 'Dora and the Lost City of Gold' (2019) în care joacă rolul mamei celebrei adolescente Dora the Explorer, într-o nouă versiune cinematografică cu actori în carne şi oase. Actriţa a fost dusă imediat la spital unde i s-a realizat o apendictomie, potrivit revistei franceze Closer.

Vedeta serialului 'Neveste disperate' urma să se prezinte la Palatul Festivalurilor când a început să acuze o durere puternică de stomac care s-a extins apoi în întreg abdomenul. Echipa actriţei, îngrijorată de faptul că durerea nu ceda, ci dimpotrivă se agrava, a chemat un medic care s-a prezentat la hotelul Martinez, unde era cazată Longoria.

După examinare, doctorul i-a pus diagnosticul de apendicită, iar actriţa a fost transportată de urgenţă la spitalul Simone Veil unde a fost operată în aceeaşi zi. Eva Longoria se recuperează bine după operaţie şi a devenit una dintre atracţiile Festivalului de la Cannes, unde a venit împreună cu fiul ei Santiago, care urmează să împlinească un an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel