Ernest va cuminți adolescenții răsfățați în emisiunea „Pe banii părinților”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ernest
ernest

Ernest va fi gazda unui nou show săptămânal: “Pe banii parinților”, difuzat în fiecare vineri la Kanal D, de la orele 20.00. Reality show-ul care va începe de pe 22 aprilie are în prim-plan adolescenți superficiali, răsfățați, care cred ca li se cuvine absolut orice, aflați în pragul majoratului.

In cadrul emisiunii “Pe banii parintilor”, Enest va fi alaturi de tinerii care isi pregatesc petrecerea de sarbatorire a implinirii de 18 ani. Ca o numaratoare inversa, reality show-ul va incepe cu pregatirile de dinaintea party-ului de majorat, surprinzand discutiile dintre parinti si copii, compromisurile pe care trebuie sa le faca ambele parti, dar si gusturile tinerilor in materie de haine, muzica si distractie.

“Pe banii parintilor” este un reality-show unde telespectatorii sunt partasi la experienta adolescentilor si la eforturile parintilor care se zbat sa ii ofere copilului lor tot ceea ce isi doresc, desi contextul economic nu este cel mai stralucit. Petrecerea de majorat este unul dintre cele mai asteptate momente de catre adolescenti, care cu aceasta ocazie sarbatoresc intrarea oficiala in lumea adultilor. Vom asista la alegerile pe care le fac ei pentru petrecere, dar si la reactiile parintilor. Cu siguranta, in anumite momente vom fi martori la razboiul dintre generatii” declara Ernest.

Scopul emisiunii “Pe banii parintilor” este de a evidentia etapele pe care le traverseaza adolescentii si parintii in organizarea petrecerii de majorat. Se dovedeste a fi un proces dinamic cu intamplari amuzante, socante, triste, impresionante, dar si dureroase. Protagonistii emisiunii vor fi atat adolescentii, cat si parintii, bunicii, fratii, colegii acestora. Emisiunea inglobeaza mediul in care traieste adolescentul, astfel incat oricine se poate regasi in acest reality show, care vorbeste simplu despre viata tinerilor, relatia adolescent-parinte si conflictul dintre generatii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel