Data publicării:

Emoţionant: Imaginile cu un cuplu care salvează opt pui de rață dintr-o canalizare au ajuns virale. "Instinctul meu de mamă nu m-a înșelat" (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
O mamă-raţă şi-a pierdut puişorii într-o canalizare cu grătar. Pasărea a început să se agite şi să măcăne, dând astfel de veste trecătorilor că micuţii sunt în pericol. Un cuplu care se afla în zonă i-a salvat puii. Din păcate, din 9, unul nu a supravieţuit.

Crystal Guinnane și soțul ei Gary au devenit cunoscuţi lumii pe rețelele de socializare după ce au postat un videoclip în care salvează opt pui de rață., unul câte unul, sub ochii mamei care aştepta pe margine să-şi reîntregească familia şi să şi-i ia din nou sub aripa ei. Cei doi soţi se aflau la o plimbare atunci când au văzut-o pe mama rață agitată în dreptul unei guri de canal. S-au gândit imediat că ceva este în neregulă. Când au aruncat o privire mai atentă printre gratiile canalizării au văzut mai mulţi puişori care, cel mai probabil, au alunecat şi au căzut.

Crystal a povestit în videoclipul postat pe contul său de Tik Tok că a observat rața atunci când se îndreptau spre restaurantul din apropierea casei lor pentru a lua prânzul. Pasărea se afla lângă un canal de scurgere și părea că vrea să intre acolo, iar Crystal s-a gândit instant că puii ei trebuie să fie jos. 

„Instinctul meu de mamă nu m-a înșelat. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și m-am gândit instant că și-a pierdut puii în canalul de scurgere”, a scris femeia în descrierea videoclipului de pe Tik Tok. „Ne-am oprit lângă ea și soțul meu s-a uitat prin grătarul canalului și atunci a observat că puii ei încercau să iasă afară. A scos grătarul și a intrat în canal pentru a-i lua.”

@thatonegirl209 On our way to lunch today we noticed a mama duck out in the 85° heat standing in the road quacking and looking visibly distressed at a storm drain grate. My mama heart told me that something was wrong and I had a feeling that she had lost her babies inside of the storm drain. We pulled over and my husband looked down the grate and noticed that they were babies trying to jump out, he pulled the grate off and climbed into the storm drain. there were a total of eight baby ducks inside that were alive. We were able to save all eight of them. But one of them was unfortunately already dead. And part two of the reunion and what happened to one of the ducks next. #an#animalrescuee#rescuea#babyducks ♬ Spider-Man 2099 (Miguel O'Hara) - Spider-Man: Across the Spider-Verse - Daniel Pemberton

Imaginile postate pe rețeaua de socializare îl arată pe Gary în canal scoțând puii unul câte unul. Cum s-au văzut eliberaţi, micuţii s-au îndreptat imediat către mama lor care-i aştepta îngrijorată pe marginea şoselei. Crystal a dezvăluit că în total au fost nouă pui, însă unul dintre ei a murit înainte ca ea și soțul ei să ajungă să-i salveze. „Am putut salva opt”, a scris femeia. Aceasta a mai spus că ea și soțul ei verifică acum aproape fiecare canal de scurgere pentru a se asigura că nu mai există animăluţe captive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel