Emil Boc: Soluția la problemele pe care le avem nu este cea pe care am văzut-o azi în Parlament. Fac apel la raționalitate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
boc
boc

Soluţia la problemele pe care le avem nu este cea pe care am văzut-o azi în Parlament, a declarat, joi, la Palatul Parlamentului, premierul Emil Boc, cu referire la incidentul din sala de plen, când un bărbat s-a aruncat de la balconul sălii.

”Eu ştiu şi înţeleg faptul că mulţi români o duc greu şi acest lucru nu reprezintă vina exclusivă a cuiva. Sunt vremuri grele pe care trebuie să le traversăm, cu toţii, cu solidaritate, raţionalitate şi echilibru. (...) Cred că numai printr-o asemenea abordare putem să trecem peste ele, a subliniat premierul.

El a spus că incidentul l-a şocat, că a fost un lucru tragic, însă a făcut un apel ca presa şi clasa politică să nu îl speculeze.

”Haideţi să nu facem dintr-un caz tragic, dintr-un gest nefericit, dintr-un eveniment care pe toţi ne-a şocat... Să încercăm să găsim calea prin care 22 de milioane de români să reuşim şi să mergem mai departe. (...) Fac un apel la clasa politică pentru a nu exacerba tensiunile politice, astfel încât tensiunile sociale să meargă într-o direcţie nedorită de nimeni în această perioadă ”, a răspuns premierul unei întrebări referitoare la o eventuală demisie a sa din funcţie.

Premierul a subliniat că în toată perioada de timp scursă de la producerea incidentului s-a interesat de starea de sănătate a persoanei care s-a aruncat de la balconul sălii de plen, având discuţii pe această temă cu ministrul sănătăţii şi cu directorul spitalului universitar.

”M-a interesat starea de sănătate şi cum evoluează situaţia. Am aflat că starea de sănătate este stabilă, viaţa nu-i este în pericol, dar se evaluează alte leziuni”, citat de Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel