Elizabeth Taylor a fost înmormântată în cadrul unei ceremonii private
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Actriţa Elizabeth Taylor a avut parte joi de o mică ceremonie privată de înmormântare în zona Los Angeles, la o zi după decesul său survenit în urma unui infarct, a anunţat poliţia, relatează Reuters.

Actriţa laureată cu Oscar a fost înmormântată în cimitirul Forest Lawn din Glendale, în afara oraşului Los Angeles - acelaşi loc unde prietenul ei apropiat, cântăreţul Michael Jackson, a fost îngropat în 2009.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Glendale, Tom Lorenz, le-a spus jurnaliştilor aflaţi în afara cimitirului că serviciul funerar a fost doar pentru familie, la el luând parte circa 30 de persoane.

Revista People a explicat rapiditatea organizaării funeraliilor prin faptul că actriţa se convertise la iudaism, relatează France Presse.

Liz Taylor, care a fost căsătorită de opt ori, a lăsat în urmă patru copii, 10 nepoţi şi patru strănepoţi. Ea a murit miercuri la Los Angeles, la vârsta de 79 de ani. Elizabeth Taylor fusese spitalizată în urmă cu şase săptămâni din cauza unei insuficienţe cardiace şi pulmonare, probleme de sănătate cu care se confrunta de circa 10 ani.

Actriţa a fost şi o importantă activistă pentru persoanele bolnave de SIDA şi a strâns milioane de dolari pentru cercetări privind combaterea acestei boli.

Cimitirul Forest Lawn este locul unde au fost înmormântate numeroase celebrităţi de la Hollywood, printre care Clark Gable, Jean Harlow şi Walt Disney.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel