Elev, otrăvit de un coleg. I-a turnat dezinfectant în sticla cu apă. Tatăl: I s-a făcut rău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Băiatul, elev în clasa a clasa a V-a, a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu" din Capitală.

"În pauza dintre orele de curs băiețelului meu i s-a umblat în ghiozdan de către unul sau mai mulți colegi de clasă, i-a fost scoasă sticla de apă și i-au turnat peste apă dezinfectant, apoi au pus capacul sticlei și au lăsat-o la vedere pe bancă, iar fiul meu, după ce a revenit în clasă, după terminarea pauzei a băut din sticla personală fiindu-i sete. La câteva minute după, i s-a făcut rău, a început să aibă dureri mari abdominale și arsuri în același timp", a explicat tatăl elevului, potrivit constantadeazi.ro.

"Copilul meu putea muri"

"Sper ca acel/acei copii sa fie descoperiți și părinții sa fie anunțați despre aceste fapte. Da, fapte pentru că, nu cu mult timp în urmă, lui David i se umbla regulat în ghiozdan și i se sustrăgeau sandwichurile (pachețelul de acasă). Dumneavoastră ce ați face dragi părinți, dragi profesori, dacă copilul dvs. ar trece prin astfel de momente?

Copilul meu putea muri, la asta v-ați gândit o secundă? Nu exagerez cu nimic, este un act care nu poate fi tratat ca o glumă între copii. Dacă cei abilitați nu vor identifica și vor lua măsurile ce se impun, ne vedem fortați ca și părinți să luam propriile măsuri și de a muta copilul la altă clasă și altă școală", a scris tatăl băiatului pe Facebook.

Bărbatul a depus o plângere la Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel