El este polițistul care a avut curajul să-l sancționeze pe comisarul-șef Ciocan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Mai multe surse din poliţie au indicat, pentru DC NEWS, cine este agentul care a avut curajul să îl sancţioneze pe cms. şef Christian Ciocan pentru mai multe abateri de la regimul rutier.

Potrivit surselor noastre, agentul se numeşte Dumitru Diac (FOTO). 

Cms. Christian Ciocan, sancţionat pentru mai multe abateri la regimul rutier 

Comisarul șef Christian Ciocan a fost amendat cu aproape 6.000 de lei și a rămas fără permis 30 de zile. În procesul verbal scrie că a circulat pe interzis, că avea avizul ITP expirat de trei ani, nu avea RCA și nici nu avea actele asupra sa.

Acesta a apărut într-o filmare de la Secţia 4 din Capitală în timp ce avea o discuţie în contradictoriu cu un agent de poliţie. 

Lucian Bode, primele declaraţii despre cazul Ciocan 

„Sunt câteva chestiuni care mi se par neclare și pentru care am solicitat Poliţiei Capitalei un raport de urgenţă. Astăzi o să am acest raport şi pe baza a ceea ce mi se va raporta, voi lua măsuri. În primul rând, am văzut acele imagini din interiorul unei secţii de poliţie, ceea ce nu este un lucru uzual, era spaţiu administrativ. Într-adevăr, puteau să înregistreze, dar trebuie văzut de când colegi poliţişti se ocupă cu înregistrări în secţia de poliţie şi se transmit prin intermediul sindicatului, evident, public. În al doilea rând, trebuie lămurit ce s-a întâmplat în ziua respectivă, pentru că pe de o parte înţeleg că, aşa cum spuneţi voi, a încălcat şapte reguli de circulaţie, pe de altă parte permisul nu i-a fost reţinut, amenda nu a fost plătită şi vreau să văd într-adevăr procesul verbal a fost întocmit cu obligaţia de a preda permisul de conducere în termenul legal sau se suspendă de drept, dacă a fost sancţionat. Toate aceste elemente o să le primesc în raport şi în funcţie de ceea ce va prezenta Poliţia Capitalei vă asigur că voi lua măsuri. Înţeleg că pentru asta a fost sancţionat, că avea ITP-ul expirat, dar vom vedea, va rezultat din raport acest lucru. Nu contează cine este proprietarul maşinii, până la urmă toţi suntem obligaţi să respectăm legea şi să circulăm respectând legea”, a spus Lucian Bode într-o declarație de presă.

Lucian Bode a anunţat că nu exclude demiterea lui Christian Ciocan din MAI. 

„Aştept să văd exact ce s-a întâmplat acolo şi nu exclud nicio măsură. El este împuternicit pe funcţia respectivă şi nu ar fi o problemă să îi înceteze împuternicirea dacă aceste chestiuni se confirmă”, a precizat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel