Potrivit sursei citate, competiţia este organizată de Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară şi Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi şi are ca scop încurajarea creativităţii studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător.
Concursul este deschis tuturor studenţilor înscrişi la programele de studii de licenţă şi masterat. În plus, îşi doreşte şi formarea de personal pentru industria alimentară europeană, care să fie bine informat şi să gândească ecologic.
Câştigătorii Fazei naţionale a competiţiei vor reprezenta România la Concursul internaţional Ecotrophelia Europe 2019, care va avea loc la Anuga, Germania, în perioada 6-7 octombrie.
Anul trecut, echipa studenţilor gălăţeni a trecut de faza naţională şi a adus de la Paris, de la Ecotrophelia Europe 2018, în premieră naţională, medalia de aur, pentru produsul Whoopy Ice - îngheţata pe bază de zer delactozat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol
- Cum să treci corect pe „sub masă” - Sfântul Epitaf, în Vinerea Mare. Preotul Nicolae Crângașu: Așa se face
- Copiii din București merg degeaba în Herăstrău. Nicușor Dan: Când se va rezolva problema cu locurile de joacă