Dumitru Nancu (FNGCIMM), invitatul zilei la DCNews TV și DCBusiness
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM, este invitatul DCNews și DCBusiness de astăzi. 

Astăzi, 29 martie 2023, de la ora 13:00, Dumitru Nancu, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. – IFN (FNGCIMM. S.A. – IFN), va fi prezent în platoul DCNewsTV.

Emisiunea va fi difuzată la DC News TV, pe DC News şi DC Business, dar și pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale acestora.

Ce este FNGCIMM

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituție financiară nebancară, cu capital de risc, înființată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanțări, prin acordarea de garanții pentru instrumentele de finanțare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse. FNGCIMM instrumentează programe guvernamentale destinate relansării economice, dezvoltării mediului de afaceri, precum și creării și susținerii de locuri de muncă.

De la prima garanție aprobată pe 31 mai 2002 și până în prezent, FNGCIMM a acordat peste 443.000 de garanții în valoare de 98.021 mil lei care au susținut finanțări de 147.467 mil lei, ultimii trei ani de activitate marcând o creștere istorică a volumului de activitate, în special datorită Programului Guvernamental IMM Invest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel