Dulceață de ardei iuți. Rețeta Gabrielei Cristea
Gabriela Cristea a pregătit o dulceață de ardei iuți, preparat care arată foarte bine.
"Reteta: se curata 500 g ardei iuti de samburi si codite (cu manusi ca ustura rau, vorbesc din experienta) si se dau prin masina de tocat impreuna cu 3-4 gogosari. Se pun la fiert 500 ml otet si 500 zahat. Se lasa siropul la fier pana se ingroasa destul de mult. Se adauga ardeiul si se mai fierbe 30-40 min.
Se pun in borcane sterilizate si se lasa la racit cu susul in jos. Ca sa reglati iuteala puteti sa mai adaugati gogosari sau sa puneti mai putini in functie de cum va place. Mie mi-au iesit 6 borcane prin triplarea cantitatilor. In rest...pofta buna!!", a scris Gabriela Cristea pe Facebook.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
ardei iuti
dulceata ardei
gabriela cristea
reteta
reteta dulceata
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă