Helmut Duckadam, noul preşedinte al FC Steaua
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul portar al echipei de fotbal Steaua Bucureşti a declarat, miercuri, că este mândru că va ocupa funcţia de preşedinte al clubului care l-a făcut celebru, precizând că a aşteaptat această propunere de peste 15 ani.

Helmuth Duckadam a fost prezentat oficial, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, în funcţia de preşedinte al clubului Steaua de finanţatorul Gigi Becali. "Începem un nou drum. Acesta începe cu domnul Duckadam, care face parte din cele mai mari simboluri ale Stelei. El se va muta aici cu familia, va fi preşedintele clubului Steaua, nu va fi de faţadă, de simbolistică, vine ca să mă ajute şi pe mine, dar ajută în primul rând Steaua", a spus Becali. Potrivit lui finanţatorului, Duckadam urmează să-l prezinte în această după-amiază pe noul antrenor, Ilie Dumitrescu.

"Aseară târziu m-a sunat domnul Becali şi m-a întrebat dacă vreau să vin preşedinte la Steaua. N-am putut să-l refuz. Am aşteptat această propunere, poate nu de preşedinte, dar ceva în cadrul clubului, de peste 15 ani. Sunt mândru de acest moment, mă bucur şi sper ca împreună cu staful tehnic să readucem Steaua în Liga Campionilor şi spectatorii să vină cu plăcere la stadion. Pentru mine a fost o propunere neaşteptată pentru că eu îmi făcem alte planuri, voiam să plec cu familia pentru un an de zile în Statele Unite. Dar din această clipă încerc să ajut Steaua, pentru că Steaua mi-a dat ce sunt astăzi", a declarat Duckadam.

Potrivit Mediafax, oficialul stelist a menţionat că va avea o relaţie bună cu finanţatorul Gigi Becali pentru că ştie să îşi respecte "şefii ierarhici". "Eu am activat timp de şapte ani în cadrul Poliţiei de Frontieră şi ştiu să-mi respect şefii ierarhici şi aştept acelaşi respect din partea lor. Cât priveşte relaţia mea cu suporterii, aceasta a fost mereu bună, nu văd de ce ar fi acum altfel", a explicat Duckadam.

Citeşte şi:

Piţurcă s-a despărţit de Becali pentru pământ. Circa 10 hectare, în Pipera

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel