Dr. Octavian Jurma: "Un român moare de COVID la fiecare 7 minute". Previziune sumbră pentru săptămâna următoare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dr. Octavian Jurma: "Un român moare de COVID la fiecare 7 minute". Previziune sumbră pentru săptămâna următoare / Foto: Pixabay
Dr. Octavian Jurma: "Un român moare de COVID la fiecare 7 minute". Previziune sumbră pentru săptămâna următoare / Foto: Pixabay
Medicul Octavina Jurma susține că în valul 4 al pandemiei tot mai mulți români fac forme grave de boală și mor.

Cercetătorul Octavian Jurma critică dur autoritățile pentru lipsa măsurilor în acest val 4 al pandemiei. Specialistul face și o previziune sumbră. Potrivit acestuia, săptămâna viitoare va muri câte un român la fiecare 5 minute, în timp ce acum moare un român la fiecare 7 minute.

"Un român moare de COVID la fiecare 7 minute azi în România și singurul lucru de care e în stare guvernul să discute este cum să continue cu relaxarea și după 6 la mie. Asta nu e amuzant, asta este diabolic. Drept urmare de săptămâna viitoare va muri un român la fiecare 5 minute fără ca măcar un singur guvernant, sau parlamentar, sau președinte, să vină să ne spună că acesta e un preț prea mare pentru marea noastră relaxare.", a scris Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook.

Jurma, mesaj pentru Șoșoacă: Vezi că ai confundat vaccinul cu vecinul

Medicul a criticat dur și afirmațiile Dianei Șoșoacă. Politicianul a susținut la un post TV că "vaccinul provoacă sterilitate pe trei generații".

"Situația a devenit atât de tensionată cu încercarea guvernului de a forță părinții să își trimită copiii la școală indiferent de gravitatea situației epidemiologice, încât prefer să facem un pic haz de necaz înainte de a reveni la realitatea noastră întunecată. Azi mi-a fost dat să aud ce mai mare aberație antivaccinare spusă public de o persoană panicată și isterică care părea scăpată de la balamuc: "Cercetătorii au descoperit că vaccinul produce sterilitate pe trei generațiiiiii!!!!" Văleu muică! Păi dacă produce sterilitate de unde mai apare a două și a treia generație. Vezi că ai confundat vaccinul cu vecinul.", a mai scris Octavian Jurma.

"Trăim în raiul negaționiștilor"

"Tot azi m-a pufnit râsul când am auzit diverși miniștrii din guvern declarând că cetățenii trebuie să fie responsabili că altfel va fi greu în spitale altfel. Trăim în raiul negaționiștilor. O să vedem iarăși un exod spre iadul capitalist unde proștii se vaccinează cu vaccinul care sterilizează și guvernul își pedepsește cetățenii păzindu-i de boala care nu există. Măcar așa știm sigur că daco-românii vor fi singurii fertilizați prin infectarea obligatorie care se pregătește în școli.", a scris medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel