Dr. Dorel Săndesc: Campania de vaccinare nu poate fi ca o campanie electorală
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dr. Dorel Săndesc, mesaj despre campania de vaccinare. Sursa: Pixabay
Dr. Dorel Săndesc, mesaj despre campania de vaccinare. Sursa: Pixabay
Dr. Dorel Săndesc, preşedintele asociaţiei ATI din România, a venit cu un mesaj important despre cum trebuie să se desfăşoare campania de informare pentru vaccinarea anti COVID-19, dar şi care este greşeală pe care o fac autorităţile. 

"O campanie de vaccinare trebuie să fie onestă. Şi ea trebuie să pună în mod firesc în balanţă argumentele pro şi contra. Nu cred că o campanie triumfalistă, care prezintă vaccinul ca o soluţie perfectă, are şanse să ajungă la oameni, să treacă sticla. 

Există o structură diversă în societate şi mesajele unui doctor, unui om de ştiinţă, nu ajung la toţi oamenii. De multe ori, artiştii, oamenii din alte domenii, ar putea să influenţeze deciziile. Campania nu trebuie să fie una precum cele electorale. Acolo se exagerează, se minte, cu un scop unic: oamenii să se ducă să voteze. 

O campanie de vaccinare trebuie să fie total onestă şi trebuie să ne răspundem nouă la întrebări. Una dintre întrebări este legată de efectele secundare, dacă există şi dacă sunt severe", a declarat dr. Dorel Săndesc la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel