Dominique Strauss-Kahn ar fi invitat în apartament două angajate ale hotelului, care l-ar fi refuzat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dominique-Strauss-Kahn-300x168
Dominique-Strauss-Kahn-300x168

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a căutat compania a două angajate ale hotelului Sofitel din Manhattan, cu o zi înainte de presupusa tentativă de viol asupra unei cameriste, potrivit unei surse din poliţie apropiată anchetei.

În timp ce o recepţioneră îl conducea pe Strauss-Kahn la apartament, după înregistrarea la hotel, acesta i-a cerut să rămână "pentru nişte şampanie", potrivit sursei, dar recepţionera le-a spus investigatorilor că l-a refuzat, scrie Mediafax.

Ulterior, potrivit aceleiaşi surse, Strauss-Kahn a sunat-o, din apartamentul său, pe o altă recepţioneră, pentru a o întreba dacă vrea să i se alăture, pentru a bea ceva împreună, după program. Ca şi prima recepţioneră, aceasta a refuzat invitaţia directorului FMI. "L-a descris ca pe un flirt", a declarat sursa citată.

Detalii suplimentare încep să apară, din interviurile poliţiei cu personalul hotelului, despre contactele pe care le-ar fi putut avea angajaţii hotelului cu clientul, înainte de presupusa agresiune sexuală.

Între timp, o altă sursă din poliţie a oferit mai multe detalii despre momentul în care poliţia a pătruns în avionul Air France cu destinaţia Paris, pe Aeroportul J. F. Kennedy, pentru reţinerea acestuia. Această sursă a declarat că Strauss-Kahn i-a întrebat pe poliţişti ce s-a întâmplat. O altă sursă a declarat că acesta a rămas tăcut când a fost transferat unor detectivi din New York şi când a fost interogat de investigatori din cadrul unei unităţi speciale, Special Victims Unit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel