Dominique Strauss-Kahn a părăsit încătuşat comisariatul din Harlem
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
strauss
strauss

Dominique Strauss-Kahn a părăsit duminică, în jurul orei 23:00 (3.00 GMT), încătuşat, comisariatul de poliţie din New York unde a fost deţinut, pentru o destinaţie necunoscută.

Şeful Fondului Monetar Internaţional, având un aer obosit după aproximativ treizeci de ore de la arestarea lui la bordul unui avion al Air France, a ieşit din clădirea situată în cartierul Harlem după care s-a urcat în spatele unei maşini de poliţie înconjurat de doi poliţişti. El nu a adresat niciun cuvânt mulţimii de jurnalişti care aştepta ca el să iasă încă înainte de căderea nopţii şi inculparea lui pentru tentativă de viol contra unei cameriste într-un hotel newyorkez, informează Agerpres.

Printre altele, poliţia din New York a obţinut un nou mandat pentru a examina îmbrăcămintea şefului FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuală, în căutarea de noi urme de ADN, a declarat duminică un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie din New York. Urmele de ADN căutate ar putea fi "păr, spermă" sau altele, a precizat el, adăugând că poliţia vrea să mai obţină altul pentru a proceda la o examinare corporală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel