România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 13 mai, 22:50
Dobrovolschi - Romașcanu, scandal mare la Realitatea Plus
Au fost replici dure, miercuri seară, în platoul Realitatea Plus, unde invitați erau, printre alții, Lucian Romașcanu (PSD) și Florin Roman (PNL).

Iată cum a decurs o parte din dialog:

Lucian Romașcanu: Eu spuneam că ordonanța cu amenzile a fost votată în unanimitate, că acele amenzi au fost neconstituționale. Restul, sigur... dar eu vă spun... Dumneavoastră sunteți un post de dreapta și e natural să aveți o anumită abordare.

Mădălina Dobrovolschi: Eu cred că nu este vorba despre o abordare de dreapta sau de stânga, este vorba despre o abordare referitoare la sănătatea oamenilor. Domnule Roman, interveniți și dumneavoastră, și spuneți-mi dacă domnul Romașcanu are dreptate. Sunteți mulțumit de modul în care a ieșit acest proiect pe ușa Parlamentului?

Lucian Romașcanu: Vreți să mă mai aveți în emisiune?

Mădălina Dobrovolschi: Domnule Romașcanu, da! Dar sunt câțiva invitați care trebuie de asemenea să răspundă.

Lucian Romașcanu: Lăsați-mi ideea să o termin. Ați intrat peste mine...

Mădălina Dobrovolschi: ...domnule Romașcanu, aici eu sunt moderator. Dumneavoastră sunteți invitat, alături de dumneavoastră mai sunt alți invitați. Este normal să existe un dialog. Ați avut o parte de răspuns, acum intervine domnul Roman. (...) După care revenim la dumneavoastră dacă vor exista și alte puncte de vedere pe care le aveți. Dacă nu mai doriți să mai stați în emisiune și vă afectează emoțional această emisiune, îmi pare foarte rău, vă urez bună seara și vedeți-vă în continuare de manipulările psd-iste.

Moderatoarea a intervenit din nou: „Domnul Romașcanu cred că nu a înțeles. Asta nu este o conferință de presă. (...) Fiecare, în funcție de cum îi dă cuvântul moderatorul, răspunde la o întrebare. Îmi pare rău, chiar nu este conferință PSD această emisiune!"

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro