DNA rămâne fără Hotelul Triumf. MAE se va muta pe Kiseleff
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Hotelul Triumf, aflat în apropierea sediului PSD de pe Kiseleff, a fost trecut de Guvern în administrarea Ministerului Afacerilor Externe, care se va muta în acest imobil, după ce îl va renova. Imobilul are circa o sută de camere, dar și un teren care îi sporește valoarea imobilului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului  a precizat, joi, că Hotelul Triumf a fost trecut din administrarea RAAPPS în administrarea Ministerului Afacerilor Externe, chiar dacă acesta fusese solicitat și de către DNA.

Ministerul de Externe funcţionează în prezent într-o clădire cu risc seismic ridicat, a explicat purtătorul de cuvânt al Executivului, care a mai precizat că MAE se va putea muta în Hotelul Triumf doar după ce îl va renova, deci nu mai devreme de anul 2018.

În 28 iunie, Guvernul a decis, printr-o ordonanţă de urgenţă, transferul Hotelului Triumf din proprietarea privată în proprietatea publică a statului, "în vederea utilizării lui ca sediu pentru una din instituţiile publice cu nevoi stringente de spaţiu sau condiţii necorespunzătoare pentru a-şi desfăşura activitatea în parametrii de normalitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel