Djokovic, huiduit la Roland Garros: Nu-mi pasă! Eu doar aştept şi continui să câştig / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Nole a fost huiduit la Roland Garros, înaintea finalei cu norvegianul Casper Ruud.

Novak Djokovic a fost huiduit la Roland Garros, înaintea finalei pe care o va juca împotriva tenismanului norvegian Casper Ruud.

Publicul parizian l-a fluierat pe Nole, după ce acesta a solicitat o pauză de toaletă la finalul primului set.

„Nu-mi pasă. Nu este nici prima şi nici ultima dată când voi fi huiduit. Eu doar aştept şi continui să câştig“, a spus Nole.

Novak Djokovic va juca mâine, 11 iunie 2023, a șaptea finală de Roland Garros din carieră. Acesta are, de asemenea, șansa să fie primul tenisman care câştigă 23 de titluri de Mare Şlem

Djokovic, după semifinala împotriva lui Carlos Alcaraz

Novak Djokovic a avut cuvinte de apreciere față de Carlos Alcaraz, dar, în același timp, și-a exprimat tristețea față de situația în care acesta s-a aflat ca urmare a crampelor musculare.

„În primul rând trebuie să spun că îmi pare rău de ghinionul lui Carlos. La acest nivel, ultimul lucru pe care îl dorești este să ai crampe, mai ales într-un moment ca acesta, semifinale de Grand Slam. Sper să se însănătoșească repede și să revină cât mai curând. I-am spus la fileu că știe cât de tânăr este și că are tot timpul și sunt sigur că va câștiga acest turneu de multe ori. Este un competitor grozav, un jucător incredibil, ne vom mai întâlni. Este un băiat foarte drăguț și merită toată susținerea și aprecierea voastră. Nu a știut ce să facă, dacă să se retragă sau să continue. Felicitări pentru spiritul de luptă și pentru faptul că a rămas în teren. Respect asta foarte mult.

Am fost la limită amândoi din punt de vedere fizic. Nu mă simțeam nici eu foarte fresh. Am mers cap la cap până la 1-1 la seturi. Din acel moment a fost un alt meci. Dar am încercat să rămân concentrat, să nu mă gândesc la ce se întâmplă în partea cealaltă de fileu. Știam că se chinuie. Respect pentru el și sper să revină cât mai repede“, a precizat Novak Djokovic la finalul partidei cu Alcaraz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel