Data actualizării:
Data publicării:

Dida Drăgan, amendată cu 2.000 de euro. Ce s-a întâmplat

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
De ce a primit o amendă de 2000 de euro Dida Drăgan?

Cunoscuta artistă Dida Drăgan, care a stârnit emoții în rândul publicului cu interpretarea sa memorabilă la Sala Palatului, are multe povești de împărtășit la vârsta de 77 de ani. Recent, a dezvăluit că a fost sancționată cu o amendă în valoare de 2.000 de euro. Surprinzător, nu era vinovată de nimic, spune artista -  dar a ales să plătească oricum amenda.

Cântăreața a fost obligată să achite suma din propriul buzunar, și asta pentru că a fost sancționată pentru o întârziere de cinci minute la un eveniment. S-a întâmplat din cauza unui zbor întârziat, ceea ce a făcut ca artista să ajungă puțin mai târziu la un concert pe care îl susținea alături de Nina Hagen, o altă solistă consacrată.

„O singură dată am lipsit cinci minute, întrebați-i pe toți! Eu vin prima la repetiții, sunt spaima lor! Am lipsit și am plătit o amendă, la nemți, este adevărat, de 2.000 de euro. Pentru o întârziere de cinci minute! Și a întârziat avionul, nu eu. Dar am plătit, nu am spus nimic. Cântam, aveam un spectacol cu Nina Hagen, este vedetă mondială.”, a declarat artista pentru Spynews.

Moment artistic de excepție

Sala Palatului a fost arhiplină în data de 14 noiembrie. Iubitorii de muzică ușoară românească au savurat momentele spectaculoase pregătite de organizatorul Adrian Enache și de invitații săi de vază: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Daniel Iordăchioaie, Dan Dimitriu, Bella Santiago, Nicu Patoi, Flavius Teodosiu sau Dida Drăgan. Cea din urmă a făcut senzație, ca de obicei:

                                                                                 

Cine este Dida Drăgan

Didina Alexandra Drăgan (n. 14 septembrie 1946), cunoscută ca Dida Drăgan, este o solistă vocală și autoare de versuri din România, supranumită „vocea de flacără” a muzicii românești, despre care Grigore Vieru spunea că „exigențele ei față de versuri, nu numai față de muzică, denotă o in­teligență și un rafinament care nu admit diletantismul și compromi­sul”. Prin prisma textelor melodiilor și poeziilor sale, Nichita Stănescu o numea „Doamna Oscar”. Stilurile muzicale abordate de către Dida Drăgan sunt rock, pop, folk și jazz. A câștigat, de-a lugul timpului, 22 de medalii de aur la concursurile europene și mondiale de compoziție și interpretare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel