Denis Alibec dă fotbalul pe Counter-Strike pentru lupta împotriva Covid-19
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Numeroşi youtuberi şi streameri români se alătură cauzei în cadrul Gaming Marathon-ului caritabil. Bani strânşi vor fi donaţi Fundaţiei pentru SMURD.

Astăzi, Gaming Marathon aduce împreună comunitatea de gameri pentru o cauză nobilă. Această iniţiativă a Bucharest Gaming Week şi Nexus Gaming subliniază că, deşi stau în casă, gamerii rămân în continuare împreună, socializând cu prietenii în jocurile video şi luptând împotriva noului coronavirus. Astfel, timp de peste 12 ore, începând de la prânz până după miezul nopţii, youtuberii şi streamerii de gaming români vor organiza competiţii împreună cu urmăritorii lor.

Denis Alibec, fotbalist la FC Astra Giurgiu, va juca Counter-Strike: Global Offensive împreună cu prietenii lui pentru această cauză, în intervalul 19:30-21, pe Youtube.

Sumele pe care acţiunea le va strânge din donaţii, în timpul transmisiunilor live ale creatorilor de conţinut, vor fi trimise către Fundaţia pentru SMURD. Cadrele medicale, echipajele de intervenţie sunt de zile bune în prima linie a luptei împotriva acestui inamic invizibil, noul Coronavirus. Ele au nevoie de echipamente, de consumabile pentru a putea lupta şi pentru a putea salva vieţi, iar gamerii vor juca astăzi în cadrul Gaming Marathon pentru a-i ajuta.

Cine mai participă la eveniment



În cadrul evenimentului online, timp de 12 ore, Imogen, Jaxi, Zombilău, Tedereu, Andu, Alexa, Bobospider, IceManLucky, MoonGaming, Palash şi multi alţi creatori de conţinut şi streameri de gaming se vor juca cu fanii lor titluri precum FIFA20, League of Legends, Fortnite, Counter Strike : Global Offensive, Brawl Stars, PUBG, Call of Duty: Warzone şi multe alte jocuri. Maratonul va fi transmis live pe YouTube şi TwitchTV.

Jaxi, fost jucător al echipei Nexus Gaming şi unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO din România, se va juca alături de comunitate de la ora 17 pe canalul său de Youtube. Alex Rădulescu sau Andu a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări şi a devenit jucător profesionist de FIFA. El va juca FIFA cu abonaţii lui de la ora 17 pe canalul lui de Youtube. Zombilău, un veteran al scenei de League of Legends din România, se alătură şi el Gaming Marathon, de la ora 14.30, pe canalul lui de Twitch. imoGEN este gamer şi artist ce s-a făcut cunoscut datorită povestirilor amuzate din timpul livestream-urilor. El se va juca Counter-Strike: Global Offensive cu followerii lui pe Youtube, iar Palash i se va alătura între orele 20 şi 24. Gereveu şi Bobospider îi vor provoca pe followerii lor la meciuri de Call of Duty Warzone.

Participanţii pot descoperi întregul line-up al invitaţilor, programul jocurilor şi alte detalii despre Gaming Marathon accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel