Definiția femeii puternice. Petre Nicolae: Sunt de zece ori mai răzbunătoare și mai rele decât bărbații / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Petre Nicolae, expert Reconstrucție și Dezvoltare Personală, a fost invitat la emisiunea „iTHINK cu Iusti Fudulu" unde a vorbit despre femeile puternice. 

Invitatul a explicat ce înseamnă, în viziunea sa, o femeie puternică. Potrivit acestuia, în ultimii ani femeile s-au schimbat foarte mult, fiind chiar mai răzbunătoare și mai rele decât bărbații.

„Cum vedeți femeile puternice?”, a întrebat Iusti Fudulu.

„O să vă spun ce înseamnă în viziunea mea o femeie puternică. Femeile sunt foarte puternice din naștere, în esență. De ce? Ele rezistă la dureri de zece ori mai mari decât noi bărbații, trăiesc mai mult, fac schimbări mult mai ușoare, doar că în ultima perioada se întâmplă ceva cu femeile.

Acum vorbim despre niște femei care nu suportă bărbații. (...) Când nu pot controla un bărbat, îl jignesc, îl pun în inferioritate. Sunt de zece ori mai răzbunătoare și mai rele decât bărbații, dar am să vă vorbesc de un soi de femeie foarte puternică și o să vă descriu puterea femeii.

O femeie puternică, așa cum le știm noi, bunicile noastre, străbunicile noastre, ele controlau bărbații, dar în schimb soții lor stăteau în capul mesei. Nimeni nu îndrăznea să ia locul ăla. Ea avea grijă ca bărbatul ei să stea acolo, era respectat, nimeni nu îndrăznea să facă nimic. Femeia era puternică prin înțelepciunea ei, prin capacitatea ei de a influența în bine lucrurile, prin capacitatea ei de a transforma lucrurile din jurul ei, de a ține familia laolaltă.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să ai o carieră de succes, că nu poți să fii un avocat celebru, că nu trebuie să ai competențe, o afacere extraordinară. Pe de altă parte, femeia puternică, în viziunea mea, este feminină, grațioasă, stilată, elegantă, rafinată.

O femeie puternică este cea care este fermă, profesionistă, elitistă. N-are nicio legătură cu bărbații. Iubește în aceeași măsură și respectă în aceeași măsură, atât bărbații, cât și femeile din viața ei, dar pe de altă parte, este rafinată, elegantă, stilată. Ea este ființă supremă pe pământ, doar ea face copii. Femeia este făcătoare de minuni în lumea asta.", a spus Petre Nicolae la emisiunea „iTHINK cu Iusti Fudulu". 

 

VEZI ȘI: Cum sunt botezați ciclonii și anticiclonii. Florinela Georgescu (ANM): Există și botezul pe bani / video https://www.dcnews.ro/cum-sunt-botezati-ciclonii-si-anticiclonii-florinela-georgescu-anm-exista-si-botezul-pe-bani-video_922924.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel