De ce nu candidează Rareș Bogdan la conducerea PNL. Gușă: Să-i spună lu` Mutu! E number one
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Rareș Bogdan
Facebook - Rareș Bogdan
Cozmin Gușă a vorbit despre candidații la șefia PNL și despre profilul „inexpresiv” sau „lipsit de relevanță” al acestora.

Consultantul politic Cozmin Gușă este de părere că Rareș Bogdan nu ar candida la conducerea PNL în contextul prieteniei cu Eduard Hellvig. 

”Candidatura lui Rareș Bogdan ar fi în regulă dacă prietenul lui, Eduard Hellvig, nu ar fi tot din PNL și nu ar fi apropiat de mulți de acolo din PNL. Ăsta este argumentul unul. Argumentul doi, iar legat de depolitizarea SRI-ului, total de acord cu tine (n.r. cu Bogdan Chirieac, cu privire la meritele lui Eduar Hellvig în acest sens), a făcut treabă bună în niște condiții cvasi-imposibile, foarte grele, cunoscătorii știu despre ce este vorba.  

În al doilea rând, Klaus Iohannis nu are nevoie de un lider expresiv în fruntea PNL, are nevoie de unul mai inexpresiv așa cum e Orban, ba chiar unul mai lipsit de relevanță, cum este Cîțu, și probabil că o competiție pentru grațiile lui Klaus Iohannis va fi câștigată de unul pe care Klaus Iohannis îl va considera suficient de slab și nu este cazul lui Rareș Bogdan.

”Nici vorbă să se mulțumească Rareș cu locul 2 sau 3 sau cu răbdarea”

Este politicos, îl susține pe Iohannis, dar nu poate să îl trimită Iohannis să îi cumpere țigări. Cîțu s-ar duce. Și Orban s-ar duce. Dar Rareș nu s-ar duce. Și atunci nu este bun în acest moment din punct de vedere al lui Iohannis și de asta îl tot vedeți pe Rareș cu baletul ăsta „domnule, eu mă mulțumesc cu locul 2”. Să i-o spună lui Mutu! Eu, care sunt prieten cu Rareș de atâta timp și îl cunosc bine, nici vorbă să se mulțumească Rareș cu locul 2 sau 3 sau cu răbdarea. Rareș nu are nici răbdare și nici nu se mulțumește cu locul 2 sau 3, dar este în această postură că acum nu poate să candideze și de aia apar acum tot felul de candidaturi în locul celui pe care Klaus Iohannis ar trebui să îl susțină pentru că este number one, este cel care l-a ajutat în momentele dificile din ultimii ani, în 2019 și în 2020, dar preferă să nu. Nu încurajează cu niciun chip o candidatură a lui Rareș Bogdan pentru că știe că nu l-ar putea manipula suficient de bine cum l-ar putea manipula astăzi pe Orban sau în viitor pe Cîțu”, a relatat Cozmin Gușă, în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel