De ce e bine să pui aspirină în şampon? Trucul pe care trebui neapărat să-l ştii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Aspirina este una dintre cele mai utilizate și cele mai bine vândute medicamente din lume. Toată lumea are în casă acest medicament. Puţin ştiu, însă, că aspirina este foarte bună şi pentru firul de păr.

Pentru un păr sănătos şi fără mătreaţă tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi aspirina cu şamponul dumneavoastră. Veţi observa rezultate imediat după prima utilizare. Părul va fi mai moale şi mai strălucitor. 

Aspirina conține acid acetilsalicilic, care are multe beneficii pentru păr. Acest acid este o formă de acid salicilic și ajută la ameliorarea mătreții într-un mod ușor și rapid. Acidul salicilic curăță, elimină celulele moarte și eliberează porii. Protejează pielea împotriva diferitelor inflamații și acționează ca un scrub pe capul capului.

VEZI ŞI Ulei de avocado, ce se întâmplă dacă îl aplici pe păr

Mască de păr pe bază de aspirină

Mod de preparare: Ai nevoie de puțină apă, o lingură de miere și două comprimate de aspirină. Aceste ingrediente trebuie amestecate și aplicate pe părul umed, lăsaţi să acţioneze timp de aproximativ douăzeci de minute, apoi clătiți bine cu șampon și apă.

Acest tip de masca de păr funcționează după prima utilizare, iar efectul este imediat evident. Culoarea părului moale, moale și vizibil curată este primul rezultat care vă va surprinde și vă va încânta.

VEZI ŞI Mierea de abine, proprietăţi magice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel