Daniela Gyorfi, în rolul lui Harry Potter, pentru o cauză nobilă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniela Gyorfi_harry potter
Daniela Gyorfi_harry potter

Daniela Gyorfi învârte, miercuri, 4 iulie de la ora 20.00, ”Roata Norocului” de la emisiunea cu același nume a lui Liviu Vârciu de la Kanal D pentru soții Mihalache și copilul lor bolnav de hipoacuzie.

Cântăreața s-a alăturat, astfel, vedetelor autohtone care iau parte la concurs cu scop umanitar, câștigurile obținute fiind oferite unor persoane aflate în dificultate.

Daniela, alături de Radu, din Cluj, și Petrișor, din Botoșani, a reușit să ridice dustracția la cote maxime, atunci când vedeta s-a metamorfozat în rolul lui Harry Potter.

Apariția Anei-Maria Barnoschi cu bigudiurile în păr, “susținute” cu ajutorul unui sutien de plajă, l-a inspirat pe Liviu Vârciu să găsească imediat o “întrebuințare” a accesoriilor asistentei sale la … pedepse. Poezii recitate cu proteză de box în gură sau coafarea concurenților cu bigudiurile Anei-Maria sunt doar câteva dintre pedepsele care au dus distracția la superlativ, la concursul “Roata Norocului”.

În show-ul incendiar din 4 iulie, de la ”Roata norocului” de la Kanal D, obosit de atâtea cazne la care și-a supus concurenții din emisiune și vizibil “încercănat”, Liviu Vârciu a inversat rolurile cu asistenta lui, alegând să se relaxeze cu felii de castravete pe ochi - cel mai eficient tratament anticearcăn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel