Daniel Constantin vorbește despre întâlnirea Ponta-Diaconu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a spus că nu este un secret că are o relaţie bună cu Victor Ponta şi a adăugat că a luat masa cu acesta, dar şi cu Nicolae Bănicioiu şi Bogdan Diaconu.

"Nu cred că e un secret că am o relaţie foarte bună cu domnul Ponta. Am lucrat bine în Guvern, am o relaţie foarte bună. Astăzi m-a invitat la masă. Am mers, am luat masa cu domnia sa şi cu domnul Bănicioiu, după care s-a alăturat discuţiei şi domnul Bogdan Diaconu care înţeleg că venise pentru alte discuţii acolo. Nu am stat, nu ne-am intersectat foarte mult. Discuţiile politice, dacă ele au avut loc, nu au vizat nici ALDE şi nici persoana mea", a precizat Daniel Constantin, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

El a adăugat că ALDE are, în momentul de faţă, "o alianţă nescrisă" cu PSD pentru alegerile parlamentare şi că liberal-conservatorii intenţionează să îndeplinească acest angajament. Copreşedintele ALDE a punctat faptul că niciodată nu a schimbat 'tabăra' de când este implicat în viaţa politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel