România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 21 oct, 17:53
Dan Bittman, reacție FULMINANTĂ în direct. Ce i-au povestit prietenii medici: "Să nu ne MIRĂM"
Dan Bittman a făcut noi declarații după mesajul care a surprins întreaga lume. 

"E un drept constituțional să protestăm, e dreptul nostru la viață și la muncă. Mie mi s-a luat, de nouă luni de zile, un drept fundamental, dreptul la muncă! Iar dreptul la muncă implică și dreptul la viață! Am trei copii pe care trebuie să-i țin la școli... mă gândesc că sunt sute de mii de oameni care gândesc în acest fel. Uitându-mă ce se întâmplă în țări mai civilizare sau mai mult ancorate în democrație, observ că oamenii ăia știu să se protejeze, chiar dacă au un număr mai mare ca al nostru de infectări, dar morbiditatea în anumite țări este mică sau aproape zero, ceea ce noi nu reușim de la începutul pandemie până acum!

Vorbind cu prieteni doctori mi s-a povestit și mie că trăiesc în lumea reală, nu ireală, că se pun câte 2 - 3 teste, chiar dacă ele ies negativ sau pozitiv, ele se adună și atunci un singur pacient poate să aibe câte 4 - 5 testări și să zică lumea că sunt 4 - 5 cazuri diferite. Nu intru în detalii...", a declarat Dan Bittman, în direct la B1 TV.

Ce ar face dacă ar fi dictator acum, pe timp de pandemie

 

Tudor Barbu: Dacă nu erai artist, cântăreț și ai fi fost dictatorul României, Dan Bittman... ai închide școlile în pandemie? Ai închide restaurantele? Ai închide teatrele, concertele...?

"E părerea mea, gata, a ajuns! Nu aș face-o niciodată! Și nu e vorba că sunt din branșă. Aș face în așa fel încât transportul în comun să fie civilizat, n-aș lăsă niciodată nebunia de la metrou să se întâmple. Aș face 8 - 10 spitale rapid, din containere dotate cu tot materialul de care am nevoie... asta aș face! Nu prostii... sunt niște inepții ale unor oameni, din păcate, inepți", a completat el. 

Cum vede România anului 2021?

 

"Eu am o singură părere. Cât timp ai căzut, îți trebuie la fel de mult timp ca să te ridici! Dacă nu știm să ne ridicăm rapid sau să oprim căderea, va fi la fel ca în 2020, să nu ne mirăm", a mai spus el. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro