Daea, replică genială pentru Roman despre cormorani: V-a intrat în cap?
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 12 feb 2019, 14:36
WhatsApp
Daea
Daea
Între Petre Daea, ministrul Agriculturii, şi Florin Roman de la PNL a existat un schimb de replici pe tema cormoranilor.

Petre Daea, în comisiile reunite pentru buget, finanţe şi bănci din Parlament, a fost întrebat de Florin Roman, deputat PNL, unde sunt banii pentru cormorani. „Am înţeles din programe că sunt şi aveţi finanţare, dar nimic despre cormorani. Domnule ministru, unde sunt banii?”, a întrebat deputatul PNL. Petre Daea i-a răspuns: „Nu. Nu. Nu dăm bani pentru cormorani. V-a intrat cormoranul în cap?”. Deputatul PNL a replicat: „Dumneavoastră v-a intrat sau v-a ieşit? Vorbiţi despre cormorani”. El i-a cerut ministrului să nu mai dea din deget. Apoi Petre Daea i-a spus că ”înseamnă că a avut loc”. 

Redăm, în cele ce urmează, o parte din dialogul purtat între Petre Daea şi Florin Roman:

Petre Daea: Vă spun eu exact ca să înțelegeți. Dau din deget ca să înțelegeți. E o problemă extrem de importantă. România, românii, mănâncă, astăzi, mai puţin peşte din suprafaţa decât cormoranii. Iar dumneavoastră, aici, aveţi un mare rol ca parlamentar, pentru că există în Parlamentul României, o modificare a anexei... Numai puţin, pentru că e bine să ştiţi, pentru a putea gestiona votul în Parlament. (...) Ar fi trebuit să existe o politică de stat pentru dotarea pisciculturii în domeniu. Iar...

Florin Roman: Am o rugăminte. Nu arătați aşa cu degetul.

Petre Daea: Nu, nu. Cormoranii.

Florin Roman: Nu vă enervaţi!

 Citește și: Cataramă, solicitare Iohannis: Securitatea naţională, în primejdie
Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?