Data publicării:

Dacă vei cumpăra de pe eMAG, de Black Friday 2023, poți câștiga un BMW i4 eDrive35 Gran Coupe

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Economie
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2023
BLACK FRIDAY 2023
Dacă vei cumpăra de pe eMAG, de Black Friday 2023, poți câștiga un BMW i4 eDrive35 Gran Coupe.

Ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru un BMW i4 eDrive35 Gran Coupe? Este foarte simplu! Salvează și plătește cu cardul tău Mastercard sau Maestro de Black Friday eMAG, apoi în campania Crazy Sale eMAG și poți câștiga o mașină electrică BMW i4 eDrive35 Gran Coupe în valoare de peste 50.000 de euro.

Atenție: NU contează la ce bancă ai contul! Poți să plătești cu orice card Mastercard sau Maestro.

Iată cum poți câștiga o mașină electrică BMW i4 eDrive35 Gran Coupe:

 

Pasul 1: Adaugă cardul tău Mastercard sau Maestro în contul tău eMAG.

Accesează contul tău eMAG și, în secțiunea "Cardurile mele", adaugă cardul tău Mastercard sau Maestro emis în România.

Pasul 2: Comandă produse de pe eMAG între 10 și 13 noiembrie 2023.

În perioada 10-13 noiembrie 2023, comandă produse de pe eMAG și achită comanda cu ajutorul cardului tău Mastercard sau Maestro salvat în contul tău.

Pasul 3: Participi automat la tragerea la sorți.

Prin îndeplinirea celor doi pași anteriori, participi automat la tragerea la sorți care va avea loc pe 15 noiembrie 2023. La tragere vor fi oferite o mașină electrică BMW i4 eDrive35 Gran Coupe și un voucher de încărcare la stațiile Renovatio e-Charge în valoare de 7.000 de lei.

 

VEZI ȘI: Ponturi pentru Black Friday 2023. Fii atent la metoda de livrare! Cum descoperi dacă ai de-a face cu o practică ilegală - https://www.dcnews.ro/ponturi-pentru-black-friday-2023-fii-atent-la-metoda-de-livrare-cum-descoperi-daca-ai-de-a-face-cu-o-practica-ilegala_937486.html

 

 

Iată câteva sfaturi pentru a profita la maximum de Black Friday:

 

 

Planifică-ți cumpărăturile din timp. Fă o listă cu produsele de care ai nevoie și cercetează ofertele înainte de a merge la cumpărături.

 

Folosește-te de tehnologie. Multe magazine oferă oferte exclusive online, așa că este recomandat să verifici site-urile lor înainte de a merge în magazin.

 

Nu te lăsa prins în isteria cumpărăturilor. Fă-ți timp să te gândești înainte de a face o achiziție.

 

VEZI ȘI: Black Friday 2023. Predicția lui Adrian Negrescu pentru Vinerea Neagră - https://www.dcnews.ro/black-friday-2023-predictia-lui-adrian-negrescu-pentru-vinerea-neagra_937451.html

 

 

Black Friday este un fenomen care se extinde în alte țări, în afara Statelor Unite. În ultimii ani, Black Friday a devenit o tradiție și în alte țări din Europa, Asia și America Latină.

Extinderea Black Friday în alte țări este determinată de o serie de factori, printre care:

 

 

Popularitatea crescândă a comerțului online. Multe magazine online oferă oferte speciale de Black Friday, ceea ce le face accesibile mai multor oameni din întreaga lume.

 

Influența culturii americane. Black Friday este o zi importantă în cultura americană, iar mulți oameni din alte țări sunt interesați să participe la acest eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel