Cum ne îmbrăcăm la o cină romantică. Adina Buzatu: În niciun caz NU purtăm asta
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum ne îmbrăcăm la o cină romantică. Adina Buzatu: În niciun caz NU purtăm asta / Foto: Pixabay
Cum ne îmbrăcăm la o cină romantică. Adina Buzatu: În niciun caz NU purtăm asta / Foto: Pixabay
Află în articol care sunt ținutele potrivite pentru o cină romantică.

Designerul Adina Buzatu a oferit mai multe sfaturi atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, despre cum ar trebui să ne îmbrăcăm la o cină romantică.

"Culoarea roşu aprins transmite pasiune, iubire, căldură. Însă, pentru ținute cu stil, putem marca momentul prin tonuri mai rafinate de bordo, mai ales în cazul bărbaților. Aceștia pot opta pentru o maleta în această nuanță sau pentru o batistă de buzunar pentru a bifa culoarea zilei în ținută. Femeile pot folosi doar accente de roșu în ținute neutre, prin adăugarea unei mini poșete din piele roșie sau stilettos", a spus Adina Buzatu.

Ce NU purtăm niciodată la o întâlnire romantică 

"În niciun caz nu purtam joggers, sneakers sau alte piese sport în ținuta pentru o cină romantică. De asemenea, evităm look-urile all-Red sau amestecul de culori tari. 

Pentru că este o ocazie specială trebuie să ne îmbrăcăm elegant. Evident, ținuta trebuie să respecte un echilibru între stil, cromatică și accesorii. Nu exagerăm cu eleganța, ci, mai degrabă, mizam pe stil. 

În cazul domnilor, un smart casual obținut cu o cămașă cu imprimeu cool, jeans, ghete Derby sau Chelsea și blazer este ideal pentru o cină la un restaurant elegant. 

Pentru doamne, ținuta poate fi alcătuită dintr-o rochie cu cardigan și stilettos. Însă la fel de elegant este și un smoching alături de pantofi cu toc. Cele care doresc să se asorteze cu domnii, pot alege o cămașă cu imprimeu, o fustă pe corp și o curea fină în talie. Practic, refacem ținuta masculină cu piese feminine", a mai spus designerul.

Adina Buzatu s-a dezbrăcat de secrete în prezența a 5 bărbați îmbrăcați impecabil. Stilista a lansat un ghid complet de stil masculin, pentru care a gândit o ședință foto incendiară. 

Toate secretele unei vestimentații corecte și sfaturi esențiale pentru rutina de grooming, 47 de module video cu o durată de 7 ore și 3 invitați de excepție, experți în hairstyling, make-up și dermatologie, 3 zile întregi de filmări, 5 bărbați și un stilist vestimentar, acesta este cel mai ambițions proiect al Adinei Buzatu. Citește continuarea pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel