Ingrediente
- 1 kg carne de porc
- 300-350 g pesmet
- 6 ouă
- 100 g făină
- sare
Vezi și: Salată boeuf de vară. Se prepară foarte ușor, iar gustul este demențial!
Cum se prepară
Se feliază carnea şi se bate pentru a fi cât mai subţire. Se pun în farfurii separat făina, ouăle, grișul cu sarea amestecat. Se pune uleiul la încins într-o tigaie. Fiecare felie de carne se trece întâi prin faină, apoi prin ou, apoi prin pesmet şi iarăşi prin ou şi se pune în tigaie la prăjit, potrivit bucataras.ro. Deci ordinea este aceasta: faină, ou, pesmet, ou. Se lasa să se prăjească pe ambele părţi şi se scot pe un şervet de hârtie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Vezi și: Salată de pui cu crutoane și muștar. Cea mai bună rețetă. Perfectă în zilele de vară!
Plăcintă cu salată verde, șuncă și mozzarella. Este absolut delicioasă! Ți-ar fi trecut prin minte?
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva