Incendiu la o hală de depozitare de lângă București. O persoană este spitalizată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: ISUBIF
FOTO: ISUBIF
Incendiu la o hală de depozitare din Mogoșoaia.

UPDATE: La intervenția din localitatea Mogoșoaia, clădirea în care se manifestă incendiul este un atelier auto. La interior se aflau materiale plastice, vopseluri.

”Pentru a asigura rezerva de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă 6 autospeciale de stingere de capacitate mare (cisterne). În momentul de față incendiul este localizat și nu mai arde cu flacără deschisă”, au transmis reprezentanții ISUBIF.

Două persoane au fost asistate de către echipajul de prim ajutor (atac de panică), una dintre persoane fiind transportată la spital.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit în această seară la o hală de depozitare din localitatea Mogoșoaia, focul cuprinzând o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov (ISUBIF).

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu la o hală de depozitare, pe strada Poieni din localitatea Mogoșoaia. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp, fără pericol de extindere.

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și în sprijin un echipaj SABIF.

Până în momentul de față nu au fost identificate victime”, a transmis ISUBIF, care precizează co misiunea este în dinamică.

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel