Cum dansează Kate Moss pentru un bărbat-iepure - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
moss
moss

Kate Moss apare într-o reclamă pentru compania de îmbrăcăminte Basement într-o ipostază sexy şi în acelaşi timp amuzantă.

Modelul dansează pentru un bărbat care are cap de iepure. Îmbrăcată într-un pulover sub care poartă lenjerie intimă, Kate dansează la începutul reclamei într-un birou pentru bărbatul-iepure. În continuarea reclamei, Moss poartă o rochie neagră şi danseayă din nou în faţa bărbatului, căruia îi oferă apoi un "buchet" de morcovi şi primeşte în schimb o rochie. Reclama se termină cu Kate în pat, înconjurată de o mulţime de iepuraşi albi.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari, potrivit Mediafax.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte de publicitate cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel